• Cosul este gol!

proBIO, 30 pliculeţe

99 RON Fara TVA: 91 RON

Descriere

Sănătatea este măsura fericirii dumneavoastră!

Reţetă unică pe piaţa din România, proBio îmbină cu mare dibăcie efectele benefice ale pulberilor obţinute din orz verde, ghimbir, ginseng siberian, grâu şi spirulină. Pentru a vă oferi un plus de energie şi de vitalitate, proBio vă pune la dispoziţie acei aliaţi, de care organismul dumneavoastră are nevoie, pentru a vă simţi excelent zi de zi.

Sucul obţinut din amestecul acestor pulberi este, probabil, unul dintre cele mai hrănitoare suplimente alimentare din lume. Recunoscut ca fiind cea mai eficientă metodă de protejare a celulelor organismului uman împotriva stresului oxidativ şi de încetinire a proceselor de îmbătrânire, proBio revitalizează organismul şi stimulează sistemul imunitar, pentru menţinerea stării dumnevoastră de sănătate. 

Mod de utilizare:

Adulţi: conținutul unui plic dizolvat într-un pahar de apă plată sau suc natural (aproximativ 50ml) aflată la temperatura camerei, de 2-3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale, timp de 2-3 luni. Se pot face 2 sau 3 cure pe an, cu o lună pauză.

Copii peste vârsta de 12 ani: jumătate din conținutul unui plic dizolvat într-un pahar de apă plată sau suc natural (aproximativ 50 ml) aflată la temperatura camerei, de 1-2 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale, timp de o lună. Se pot face 2 cure pe an, cu câte o lună pauză.

Se poate administra în paralel cu tratamentele convenţionale, alopate. Pentru detoxifiere, se poate începe administrarea produsului şi cu doze mai mici (jumătate din doza recomandată), crescute gradual până la doza recomandată (se împiedică astfel apariţia unor eventuale efecte nedorite).

Contraindicaţii: nu se semnalează la doza zilnică şi la ritmul de administrare recomandate.

Precauţii: în sarcină şi perioada de alaptare, în boala celiacă (tulburări ale sistemului imunitar declanşate de ingestia glutenului alimentar), ocluzii intestinale, hipersensibilitate la plantele din compoziţie. Poate interacţiona cu medicamente anticoagulante, ciclosporine şi Prednison la administrarea concomitentă.

Pot aparea efecte adverse numai la depaşirea dozei zilnice recomandate, si anume: disconfort abdominal, flatulenţă, balonari. La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

Mod de prezentare: 1 cutie conţine 30 pliculeţe (1 pliculeţ = 5 grame).

Opinii (0)

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rau           Bun
Produse Naturiste Deep Green