• Cosul este gol!

Termeni şi condiţii

Informaţii generale

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor. deepgreen.ro îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor şi Condiţiilor poate fi citită oricând folosind legătura "Termeni şi condiţii" din josul paginilor site-ului.
ATENŢIE
Toate informaţiile din acest site sunt publicate cu scop informativ şi nu se pot substitui sfaturilor sau prescripţiilor medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat.
Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.
Trebuie să citiţi cu atenţie tot prospectul. Dacă aveţi sau credeţi că aveţi probleme cu sănătatea sau sunteţi bolnav, adresaţi-vă de urgenţă medicului dumneavoastră.
Informaţiile şi sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de către Ministerul Sănătăţii şi de către celelalte organisme abilitate şi nu au intenţia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boală.

INTRODUCERE

Acest site este întreţinut şi administrat deCerasus Puterea Naturii SRL. Proprietarul site-ului este Cerasus Puterea Naturii SRL.
Cerasus Puterea Naturii  S.R.L are sediul în str. Mihai, Eminescu, nr.121, Loc.Galaţi, Jud. Galaţi şi are adresa de email cerasus@cerasus.ro. Este înmatriculată la Registrul Comerţului sub numărul J17/768/2009, CS 200 lei, codul fiscal este RO25750415 şi are contul IBAN RO65INGB0000999902281666 deschis la Banca ING Gh. Doja, Galaţi.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conţinut al site-ului deepgreen.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea deepgreen.ro şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul deepgreen.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

LEGĂTURI

Cerasus Puterea Naturii  SRL nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

LIMITĂRI ALE RESPONSABILITAŢILOR

Cerasus Puterea Naturii  SRL nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziţionate prin intermediul acestui site. Site-ul DEEPGREEN.RO şi materialele aferente sunt folosite "aşa cum sunt" şi "atât cât sunt disponibile" fără garanţii de nici un fel. Cerasus Puterea Naturii SRL nu oferă nici o garanţie, nici în mod expres şi nici implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la funcţionarea acestui site, informaţia, conţinutul, materialele sau produsele de pe site, precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site şi cumpărarea produselor se face pe propriul risc.  Cerasus Puterea Naturii SRL nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele DEEPGREEN.RO sunt lipsite de viruşi sau alte componente dăunătoare.

MĂRCI

Cerasus Puterea Naturii SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societăţii deepgreen.ro, fără acordul scris al acesteia.

ACCESUL LA SITE

MM Cerasus Distribution SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societăţii Cerasus Puterea Naturii SRL, fără acordul scris al acesteia.

COMENTARII, COMUNICĂRI ŞI ALTE DATE/INFORMAŢII

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii şi orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbura în nici un fel viaţa privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conţine viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entităţi vor fi sancţionate în conformitate cu legile în vigoare. Cerasus Puterea Naturii SRL are dreptul (dar nu şi obligaţia) de a şterge orice astfel de conţinuturi identificate pe site. Cerasus Puterea Naturii SRL nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. În cazul trimiterii sau afişării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societăţii Cerasus Puterea Naturii SRL şi afiliaţilor/asociaţilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum şi dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conţinuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, societăţii Cerasus Puterea Naturii SRL şi afiliaţilor/asociaţilor săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licenţă dreptul de a utiliza numele pe care îl asociaţi cu un astfel de conţinut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului pe care îl afişează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conţinut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

SECURITATEA INFORMAŢIILOR

Acest site foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află în controlul nostru. Cerasus Puterea Naturii SRL nu îşi asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduieşte site-ul.

PARTENERI

Cerasus Puterea Naturii SRL, are contracte de revânzare (re-seller) cu reprezentanţi importanţi ai produselor prezente în magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea mărcii şi despre orice alte nelămuriri despre o anume marcă sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului mărcii respective sau importatorului din România.

DECLINAREA RESPONSABILITĂŢII

Conţinutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în strânsă colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, Cerasus Puterea Naturii SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către furnizorii fiecărei mărci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) Cerasus Puterea Naturii SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afişate. Din acest motiv, Cerasus Puterea Naturii SRL îşi asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. Clientul va primi înapoi banii încasaţi de Cerasus Puterea Naturii SRL pentru respectiva comandă (dacă comanda a fost contractata în alt mod decât cu plata la livrare). Cerasus Puterea Naturii SRL nu răspunde de eventualele defecţiuni ale produselor cumpărate în cadrul magazinului. Orice reclamaţie va fi adusă la cunoştinţa Cerasus Puterea Naturii SRL în maximum 24 de ore de la recepţionarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluţionare. Toată responsabilitatea acestor defecţiuni şi repararea lor revine în sarcina furnizorului şi service-ului autorizat de acesta. Toate produsele (când este cazul) sunt însoţite de certificatul de garanţie original (dacă este cazul) emis de furnizorul nostru. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă defecţiuni pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de Cerasus Puterea Naturii SRL, dar nu şi alte despăgubiri. Cerasus Puterea Naturii SRL condamnă încercările de fraudă şi acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri. Valoarea maximă a obligaţiilor societăţii Cerasus Puterea Naturii SRL faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de Cerasus Puterea Naturii SRL de la acest client. După expedierea produselor, societăţii Cerasus Puterea Naturii SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor în nici un fel.

GREŞELI DE TIPĂRIRE

Cerasus Puterea Naturii  SRL şi furnizorii săi nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare în ceea ce priveşte preţuri, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţă clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

GARANŢIA PRODUSELOR

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanţia obişnuită a fiecărei mărci în parte. Astfel fiecare produs va fi însoţit de certificatul de garanţie al producătorului (dacă este cazul), care se ocupă direct sau prin reprezentanţii săi de service-ul produsului.

TAXE SUPLIMENTARE

Preţul final plătit de client este format din preţul produsului şi cheltuielile de expediţie şi/sau încasare aferente. Cerasus Puterea Naturii SRL nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxă percepută în plus vă puteţi adresa imediat la cerasus@cerasus.ro

CONDIŢII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonanţei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna şi trimite de către Dumneavoastră prin poştă la adresa: Str. Mihai Eminescu, Nr. 121, Galaţi. În situaţia menţionată mai sus, Dumneavoastră veţi returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediţie vor fi suportate de Dumneavoastră. Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare şi că produsele sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dumneavoastră. Returnarea produselor se va face personal la adresa: Str. Mihai Eminescu, Nr.121, Galaţi de luni până vineri, între orele 09:00-17:00. Cerasus Puterea Naturii SRL. se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunţării de către Dvs a contractului.

CONDIŢII LEGALE

Site-ul deepgreen.ro funcţionează conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE ŞI CONFLICTE

Orice conflict apărut între Cerasus Puterea Naturii SRL şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compentenţă instanţelor româneşti.

DISPOZIŢII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.