• Cosul este gol!

Deep Green - Pulbere din Grau Verde

59 RON Fara TVA: 54 RON
  • Producator: Deep Green
  • Cod produs: 6423404132339
  • Puncte de recompensa: 700
  • Disponibilitate: Out Of Stock

Descriere

La loc de cinste, pe raftul cel mai înalt din cămara naturii, se află pulberea din iarba de grâu,  cunoscută şi sub denumirea de multivitamină a naturii. Această pulbere  conţine în cantităţi mari vitamine naturale, minerale, oligoelemente şi enzime de care corpul nostru are nevoie. Are conţinut ridicat de calciu, magneziu si caliu fiind o sursă perfectă de proteine deoarece conţine 17 feluri de aminoacizi, adică toţi aminoacizii esenţiali în proporţiile optime.

Este uşor asimilată de către organismul nostru deoarece digerarea nu necesită multă energie, deci poate fi consumată şi de către cei cu o digestie mai proastă. În prima fază pulberea ajută la digestie şi functionarea organelor interne deoarece are efect puternic alcalin. Conţinutul său bogat în clorofilă ajută la o mai buna oxigenare a sângelui, îmbogăţind astfel alimentarea celulelor cu oxigen, având un important rol antiinflamator.

Bun detoxifiant, pulberea din grâu ajută la completarea carenţelor din alimentaţie, ridicând nivelul energetic al organismului. Efectul său de vitalizare se datorează exclusiv conţinutului său bogat în vitamine şi minerale, pulberea din grâu fiind cea mai complexă substanţă nutritivă din lumea plantelor.Prin importanta concentraţie de clorofilă pe care o deţine, pulberea de grâu verde aduce mari beneficii împotriva bolii neoplazice (cancerului). Astfel, clorofila formează legături chimice strânse cu unii agenti cancerigeni reducând sau împiedicând absorbţia intestinală a acestora. Totodată clorofila neutralizează mulţi radicali liberi protejând împotriva altor substanţe cancerigene, a radiaţiilor şi a efectelor secundare ale curelor cu chimioterapice si citostatice asupra celulelor sănătoase.

Efectele benefice importante ale pulberii de grâu verde s-au constatat în:

  • cadrul curelor de depurare şi dezintoxicare, în demersurile anti-aging (împotriva îmbătrânirii) şi de reducere a greutăţii corporale din supraponderabilitate şi obezitate
  • hematologie (deoarece preparatul stimulează erotrogeneza-formarea globulelor roşii în sânge)
  • susţinerea nutriţională a sportivilor de performanţă (preparatul stimulează creşterea şi menţinerea la nivele sporite a numărului de eritrocite, a hematocritului şi a valorii hemoglobinei)
  • susţinerea nutriţională a pacientului seropozitiv HIV sau cu SIDA şi a celui cu leuconevraxie (scleroză multiplă(/în plăci)
  • profilaxia cancerelor în general şi a celui de parenchim pulmonar în special, prin diminuarea fibrozei pulmonare a fumătorilor şi a celor care au suferit de TBC
  • afecţiuni de mai mică gravitate precum: acneea, eczemele, tendinţa la infecţii recidivante, tulburări de oxigenare cerebrală sau a altor ţesuturi, afecţiuni hepatice, metabolice


Mod de administrare:

Adulţi: 3g sau o linguriţă de pulbere dizolvată într-un pahar de apă plată sau suc natural (aproximativ 50ml) la temepratura camerei, de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale, timp de 2-3 luni. Se pot face 2 sau 3 cure pe an cu o lună pauză.

Copii peste vârsta de 12 ani: 1,5 g (doza zilnică recomandată) sau ½  linguriţă de pulbere dizolvată într-un pahar de apă plată sau suc natural (aproximativ 50 ml) la temperatura camerei, de 2 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale, timp de o lună; în 2 cure pe an cu câte o lună pauză.

Preparatul nu se dizolvă în apă caldă pentru a nu se inactiva substanţele bioactive prezente.

Se poate administra în paralel şi cu tratamentele convenţionale, alopate.

Pentru detoxifiere se poate începe  administrarea produsului şi cu doze mai mici (jumătate din doza recomandată), crescute gradual până la doza recomandată  (se împiedică apariţia unor eventuale efecte nedorite).

Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat.

Opinii (3)

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rau           Bun
Produse Naturiste Deep Green